medlemsbetingelser

for unity gym

PERSONDATAPOLITIK I UNITY GYM


GENERELLE INFORMATIONER

Disse retningslinjer vedører Unity Gym beliggende på Jorisvej 11a, 2300 KBH S samt Maglebytorv 2, 2791 Dragør og indeholder vores privatlivspolitik vedrørende indsamling og behandling af personoplysninger og kundeoplysninger.

Formålet med denne side er at informere om, hvordan Unity Gym behandler personoplysninger.

Unity Gyms behandling af personoplysninger stemmer overens med gældende regler for beskyttelse af sådanne oplysninger.

 

PERSONDATAPOLITIK

Når du opretter et medlemskab i Unity Gym accepterer du, at Unity Gym indsamler og behandler oplysninger om dig. Hos Unity Gym indsamler og behandler vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at administrere dit medlemskab og for at levere vores ydelser til dig, som for eksempel ved tilkøb af personlig træning, bootcamp-træning, vejninger og målinger eller kostvejledning.

Dataindsamling af personer under 16 år:
Unity Gym tilbyder træning for børn ned til 6 år. Før indsamling af data på personer under 16 år, skal der laves et samtykke fra enten forældre eller værge. Dette sker typisk ved indmeldingen.
 
OPBEVARINGSPERIODE

Unity Gym opbevarer oplysningerne om dig i op til 18 måneder efter dit medlemskab er ophørt. Herefter vil alle oplysninger blive slettet eller anonymiseret på en sådan måde, at oplysningerne ikke længere kan identificere dig.

DINE RETTIGHEDER I FORHOLD TIL PERSONOPLYSNINGER

Når Unity Gym har registreret oplysninger om dig, har du ret til følgende:
• retten til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig (retten til indsigt)
• retten til at få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger (retten til berigtigelse)
• retten til at få begrænset omfanget af behandling af dine personoplysninger (retten til begrænsning)
• retten til at gøre indsigelse mod nærmere bestemte behandlinger af dine personoplysninger (retten til indsigelse)
• retten til at få overflyttet dine personoplysninger til tredjemand (retten til dataportabilitet)
• retten til at få slettet alle dine personoplysninger (retten til at blive slettet)

Vær opmærksom på, at visse ydelser i Unity Gym ikke kan leveres uden indsamling af visse oplysninger om dig.
 

KLAGE TIL DATATILSYNET


Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Klage kan sendes til:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K

Du finder yderligere oplysninger, herunder kontaktoplysninger, på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.


Du kan læse mere om dine rettigheder hos Datatilsynet via www.datatilsynet.dk

KONTAKT UNITY GYM

Spørgsmål vedrørende behandling af dine oplysninger kan gøres via kontakt@unitygym.dk

UNITY GYM ER DATAANSVARLIG
Unity Gym er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som Unity Gym indsamler og behandler om dig. Unity Gym benytter sig af FLEXYBOX som databehandler, da Unity Gyms medlemssystem er fra FLEXYBOX. Dette system dækker over indmeldelse, håndtering af betalinger af medlemsskab og andre betalings-services udbudt af Unity Gym. 

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
Registrerede personoplysninger behandles fortroligt, og det er udelukkende de medarbejdere, som har brug for oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, der vil få adgang til oplysningerne. Derfor deler vi som regel ikke personoplysninger med nogen uden for Unity Gym.


Men for at dit medlemsskab kan fungere, er det nogle gange nødvendigt, at vores samarbejdspartnere modtager nogle af dine personoplysninger. Dette kan være betalingsmynidgheder, banker, inkassofirma, advokater, eksterne konsulenter, reklamebureauer, Facebook, Google eller databehandlere. Bemærk, at vi i nogle tilfælde vil være forpligtede til at udlevere dine personoplysninger.

VIDEOOVERVÅGNING
Unity Gym bruger kun i mindre grad videoovervågning. Dette gøres med henblik på at forebygge kriminalitet så som tyveri eller overfald. Vi gemmer optagelserne i op til 30 dage.

 

RETSGRUNDLAG
Vi er til enhver tid forpligtet til at sikre, at vi har et lovligt retsgrundlag til at behandle dine personoplysninger.

Vores behandling af dine personoplysninger er primært baseret på et samtykke fra dig. Du vil til enhver tid kunne trække dit samtykke tilbage, uden at det dog påvirker lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, der er sket forud for tilbagekaldelsen af samtykket.

Vores behandling af dine personoplysninger kan også være baseret på, at det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en aftale med dig.

Vores behandling af dine personoplysninger kan i særlige tilfælde hvile på, at behandling er nødvendig for, at vi kan overholde en retlig forpligtelse eller varetagelse af en legitim interesse.

 

COOKIES
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

 

Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed. 

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowseren producenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox


* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.
 


 


 

 


 

UNITY GYM FEMØREN

Jorisvej 11a

2300 København S
Danmark

email: kontakt@unitygym.dk

ÅBNINGSTIDER CENTER
Mandag: 05:45 - 22:00
Tirsdag:  05:45 - 22:00

Onsdag: 05:45 - 22:00

Torsdag: 05:45 - 22:00
Fredag:  05:45 - 20:00

Lørdag:  07:30 - 18:00
Søndag  07:30 - 18:00

ÅBNINGSTIDER RECEPTION
Mandag: 16:00 - 20:00
Tirsdag:  16:00 - 20:00

Onsdag: 16:00 - 20:00

Torsdag: 16:00 - 20:00
Fredag:  LUKKET

Lørdag:  08:00 - 12:00
Søndag  08:00 - 12:00

UNITY GYM DRAGØR

Maglebytorv 2

2791 Dragør
Danmark

email: dragor@unitygym.dk

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 05:00 - 24:00
Tirsdag:  05:00 - 24:00

Onsdag: 05:00 - 24:00

Torsdag: 05:00 - 24:00
Fredag:  05:00 - 24:00

Lørdag:  05:00 - 24:00
Søndag  05:00 - 24:00

ÅBNINGSTIDER RECEPTION
Mandag: 16:00 - 20:00
Tirsdag:  16:00 - 20:00

Onsdag: 16:00 - 20:00

Torsdag: 16:00 - 20:00
Fredag:  LUKKET

Lørdag:  08:00 - 12:00
Søndag  08:00 - 12:00

©2019 Unity Gym || www.unitygym.dk